СЕОСКО – ТУРИСТИЧКО ДОМАЋИНСТВО „ВАЈАТИ“ – ГОРЊА КРАВАРИЦА

На само 8 километара од Гуче, у селу Горња Краварица смештени су „Вајати„ – комплекс савремено опремљених апартмана са четири звездице, који сваком госту пружају прилику за истински одмор и рекреацију у сеоском амбијенту уз бројне садржаје. На 6 ha имања поред смештајних објеката у оквиру којих се налази 14 соба и два апартмана, налазе се и базени за децу и одрасле, спортски терени, дечије игралиште, тераса са 200 места и башта капацитета 20 места.

Доживите спој традиционалног и модерног на свој начин. Љубазно особље уз професионалну услугу задовољиће укусе и највећих хедониста.

Место: Горња Краварица
Смештај: 7 соба са француским лежајем, 5 двокреветних соба, две једнокреветне собе и 2 апартмана
Категорија: I
Контакт: +381 32 86 11 46;  +381 62 85 65 505;
e-mail: vajati@eunet.rs


ВЕЛИКИ ГРАБОВСКИ

Етно домаћинство смештено је на падинама планине Јелице, 7 км од Гуче, окружено предивним сеоским пејзажима са погледом на варошицу која се назире у даљини. У домаћинству се може сместити 30 особа распоређених у 6 вајата, опремљених најосновнијим стварима, са ентеријерима налик старим, српским сеоским кућама . Поред тога, у самом дворишту се налази и кафана са пансионском понудом , на чијем менију се налазе специјалитети намењени правим љубитељима српске кухиње.

Место: Граб
Смештај: 4 трокреветне собе
Категорија: IV
Контакт: +381 64 208 7174;
e-mail: velikigrabovski@gmail.com


ДОМАЋИНСТВО РАДИШЕ БОЖАНИЋ

На узвишењу надомак Гуче опасано пространством пашњака и шумском вегетацијом очекују Вас наши домаћини са већ завидним искуством у сеоском туризму. У оквиру домаћинства на само 3 км од центра варошице ,налазе се две очуване полубрвнаре са једном четворокреветном собом и 2 апартмана. Шетње у природи, сакупљање биља, вожње бициклом живописним пределима и лов само су неке од активности које Вам срдачно препоручујемо. Не заборавите да по повратку понесете неке од домаћих производа, слатко или домаћи сок чији укуси ће Вас увек враћати у Драгачево.

Место: село Гуча
Смештај: 1 четворокреветна соба и 2 апартмана
Категорија: IV
Контакт: 063 86 114 84;
e-mail: bozanicradisa@yahoo.com


ЕТНО КОМПЛЕКС „ ЈЕЛИЧКИ БИСЕРИ“

У предивном окружењу надомак престонице трубе налази се домаћинство са две етно брвнаре ,чији ентеријер буди дух старих времена и сећање на стару српску архитектуру. Оплемењене етно мотивима брнаре располажу са по два лежаја са посебним купатилом и терасом. Забавите се играјући билијар са друштвом, или породицом и уживајте у роштиљању са звуцима трубе у даљини . Домаћини у својој ризници поседују и домаћу ракију и мед. Несебично ће их са вама поделити у знак прелепих успомена и новог пријатељства. Проведите пријатан дан, викенд или годишњи одмор у „ Јеличким бисерима“. Наши домаћини чекају да вас угосте.

Место: Гуча
Смештај: 2 двокреветне собе
Контакт: +381 64 23 65 256 (Тања);
e-mail: milanparezanovic@yahoo.com


Туристичко домаћинство породице Ерић

На узвишењу надомак Гуче, у живописном сеоском амбијенту породица Ерић се определила да својим гостима пружи угодан боравак на селу уз традиционалне драгачевске специјалитете. Ово је свакако прави избор за све оне којима су одмор, опуштање и рекреација преко потребни… идеално место да своје време посветите себи и својим ближњима. У свом пространом дворишту породица Ерић поседује кућу са три двокреветне собе, једним апартманом за две особе и вајатом са етно мотивима за две особе. Све собе адекватно су опремљене, удобне и комфорне. Гости имају могућност лова, планирања, дугих шетњи, сакупљања лековитог биља и учешћа у припреми хране.

Домаћа храна је нешто што породица Ерић негује од давнина. Самостално производе сиреве, месо, џемове и друге посластице са намером да њихови гости имају потпун угођај.

Место: Гуча село
Смештај:

  • 2 двокреветне собе
  • соба са француским лежајем
  • двокреветни апартман
  • двокреветни вајат / брвнара

Контакт: +381 63 7524153; +381 64 4614429

Хотели и апартмани
Хотели
Хотели и апартмани
Ресторани са коначиштем
Ресторани са коначиштем
Ресторани са коначиштем
Сеоска домаћинства
Сеоска домаћинства
Сеоска домаћинства