Хотел “Лучани”

Хотел Луцани се налази у малој варошици Лучани, која има око 7000 становника, на 38км од Чачка, и на 12 км од престонице Сабора Трубача Гуче. Хотел Лучани је савршено позициониран у центру варошице, што гостима омогућава лак приступ значајним локацијама и туристичким атракцијама регије.

Хотел располаже са 27 соба са различитим типовима смештајних јединица, распоређених у класик собе и апартмане. Свака соба има купатило, ТВ уређај, телефон, мини бар, огледало, фен за косу. Гостима је обезбеђен i бесплатан Wi-Fi интернет. Ресторан хотела Лучани има капацитет од 80 места. Професионално особље ће Вам понудити специјалитете интернационалне и националне кухиње по којима је ресторан хотела надалеко познат.

Хотел располаже са банкет салом од 30 места. По посебним жељама гостију могуће је користити намештену банкет салу са свим пратећим услугама. У непосредној близини објекта налазе се спортски терени за скоро сваки спорт. Поред великог терена за фудбал стадиона ФК Младост,такође се налази и помоцни терен за фудбал.Поред великог стадиона и помочног такође има и терен за мали фудбал као и за кошарку и одбојку.У саставу самог комплекса налазе се и тениски терени који су пре две године скроз реновирани. Такође ту се налази и велики Олимпијски базен,један од првих 5 направљених у старој Југославији, радно време базена је у сезони купања од 10h до 19h.
Особље хотела је гостима на располагању 24 часа и такође постоји могућност организовања туристичких обилазака разних знаменитости које се налазе у непосредној близини близини. Гостима је на располагању парткинг који је покривен видео надзором. Хотел је удаљен 100 метара од аутобуске станице и 13 км од железничке станице у Пожеги. Најближи аеродром Никола Тесла се налази близу Београда, на 150 км од хотела.

Југословенске армије бб, Лучани
+381 32 817 458
web: http://hotel-lucani.comХотел “Nordic” Гуча

Хотел у Гучи реновиран је пре неколико година. Некадашњи Хотел „ Златна труба“ сада „ Нордик“ у самом центру престонице трубе, располаже са 33 собе и 3 апартмана. Поред реновираних  и  модерних соба хотел поседује и ресторан са 80 места као и салу за свечаности капацитета до 500 места. Поред хотелских садржаја недалеко од овог објекта налази се спортски центар у Гучи са бројним погодностима за професионалне спортске активности и рекреацију.

Смештај: 140 лежајева
Категорија : **
Адреса: Трг слободе бб, 32230 Гуча
Тел: +381 32 854 459
Моб: +381 62 627 660
e-mail: office@hotelguca.com
web: http://www.hotelguca.comАпартмани еМ Лучани

У самом центру Лучана налазе се апартмани Ем Лучани који пружају изварендан конфор,удобност и квалитет и чине боравак пријатним било да долазите пословно,туристички или са члановима породице. Апартмани су прилагођни краткорочном најму са могућношћу дужег боравка. Опремљени  су веома модерним намештајем ,техником, чистом постељином и пешкирима.  Сваки апартман има могућност смештаја до четри  особе ,могу се изнајмити и за једну особу.

Змај Јовина бб, 32240 Лучани

+381 60 7070544

web: https://apartmani-em-lucani.business.site/

Хотели и апартмани
Хотели
Хотели и апартмани
Ресторани са коначиштем
Ресторани са коначиштем
Ресторани са коначиштем
Сеоска домаћинства
Сеоска домаћинства
Сеоска домаћинства