Ресторан са коначиштем „ Драгачевски хортизанти“

Окружен прелепим зеленилом уређеног парка тик уз величанствену позорницу на којој се одржава такмичење трубачких оркестара добродошлицу ће вам пожелети љубазни домаћини ресторана „ Драгачевски хоризонти“. У пространој башти или у пријатном ентеријеру са традиционалним мотивима можете уживати у неком од специјалитета домаће кухиње. Уколико Вас пут нанесе у вечерњим сатима у Гучу, овде можете и коначити. Ресторан располаже са 3 двокреветне и 2 трокреветне собе.

Освежење у периоду летњих врућина можете потражити на базену, свега неколико десетина метара од ресторана „ Драгачевски хоризонти“.

Место: Гуча

Смештај: 3 двокреветне и 2 трокреветне собе

Контакт: +38132 855 790


Ресторан са коначиштем „ Дачо“

У самом срцу варошице , у близини зграде старог начелства пажњу ће Вам привући кафана аутентичног изгледа – стециште љубитеља праве српске кафане. Једна од најстаријих гучких кафана може се похвалити богатом , правом српском трпезом, домаћом ракијом из околних села и дугом традицијом у бављењу угоститељством. Сарма, проја, купус из земљаног лонца и домаће ораснице само су неки од препоручених специјалитета које не смете пропустити. Комплетан угођај учиниће локални трубачки оркестри који ће свирати само за вашу душу.

У свом саставу ресторан поседује четири собе са купатилом опремљене у духу старих српских кућа.

Место : Гуча

Смештај : 4 двокреветне собе

Контакт: +38132 854 268; e-mail: dankamudrinic@hotmail.com


Ресторан са коначиштем „ Златибор“

Породични ресторан-мотел налази се у близини центра Гуче. Специфичног изгледа са предивним цветним аранжманима, пролазнике никада не оставља равнодушним. Домаћини су своје прве госте стекли још давне 1939. године па су вишедеценијска традиција и искуство тајна њиховог квалитета. Прави гастрономски рај, обећавају кувари ресторана где се служе домаћи специјалитети строго чуваних рецептура.

Непосредно уз ресторан налази се 11 двокреветних и трокреветних соба са грејањем и засебним купатилом.

Место: Гуча

Смештај : 11 двокреветних и трокреветних соба

Категорија : I

Контакт : +381646488538 ; e-mail : jelenaudovicic@yahoo.com


 Брвнара „ Мустра“

На уласку у Гучу , путујући кривудавим друмом раскошне планине Јелице и долином реке Бјелице у другом правцу очекује вас несвакидашња брвнара у прелепом природном окружењу са 5 традиционално уређених, луксузних смештајних јединица на два нивоа . Изграђене од најквалитетнијег црног бора, са пространим дневним боравком , трпезаријом, кухињом и купатилом од пажљиво одабраних природних материјала, собе су идеалне за боравак породица или мањих друштава. У близини се налази ресторан „ Златна потковица“, чија трпеза ће за Вас представљати право уживање.

Место: Гуча

Смештај: 5 соба са укупно 11 лежаја

Контакт: +381605797777 ; e-mail : truba@mustra-guca.com


Ресторан са коначиштем „Шумски рај“ Лучани

Смештај: 4 собе/ 10 лежајева

Лучани бб, 32240 Лучани

Контакт: +381819 656


Ресторан са преноћиштем „ Radomis – Pavlix”

Смештај: 11 соба/30 лежајева

Кнеза Милоша бб, 32230 Гуча

Контакт: +381 638416638

Хотели и апартмани
Хотели
Хотели и апартмани
Ресторани са коначиштем
Ресторани са коначиштем
Ресторани са коначиштем
Сеоска домаћинства
Сеоска домаћинства
Сеоска домаћинства