На изложбама туристичких публикација туристички посленици имају прилику да презентују свој најбољи промотивни материјал и на тај начин међусобно одмере снаге. Туристичка организација “ Драгачево“ већ пар година учествује на оваквим догађајима и може се похвалити са неколико других и трећих награда.

На недавноj завршеној X Међународној изложби публикација у Лесковцу,на којој је узело учешће 40 учесника – представника туристичких организација из Србије, Македоније, Бугарске и Републике Српске, Туристичка организација “ Драгачево“ остварила је до сада највећи успех стицањем две прве награде. Као најбоља публикација у категорији до 50 страна проглашена је Туристичка монографија „Драгачево – сплет најбољих звукова“ аутора Маријане Луковић и Славице Тодоровић. За фантастичне фотографије велику захвалност дугујемо ауторима Дамиру Симовићу и Лидији Петровић, док је за дизајн и штампу заслужна фирма “ Optilux d.o.o.“ из Београда.

Као најбоља фотографија на изложби проглашена је фотографија Туристичке организације “ Драгачево“ под називом “ Најмлађи трубач“ аутора Дамира Симовића.