Традиционална изложба туристичких публикација одржана 13 и 14. фебруара у Крушевцу, окупила је представнике локалних туристичких организација из Србије и окружења са циљем избора најбољих промотивних материјала. На већ врло познатом туристичком скупу учествовало је око 60 туристичких организација. Такмичење је одржано у девет категорија.

Свечана додела награда и признања организована је у крушевачком позоришту, где је уприличен и разноврстан културно-уметнички програм. Фестивал публикација после кратке уводне речи, отворила је заменик градоначелника Града Крушевца – Весна Лазаревић а потом је присутне поздравила и директорка Туристичке организације града Крушевца, Сузана Милосављевић.

Туристичка организација “ Драгачево“ већ годинама уназад учествује на изложбама публикација, остварујући успешне пласмане. Овога пута представници туризма Драгачева вратитли су се богатији за две награде. Прва награда уследила је за треће место у категорији “ Туристичка публикација до 50 страна“ а друга награда, такође за треће место у категорији “ Најбоља туристичка карта“.

Туристичка организација “ Драгачево“ већ почетком новембра учествује на „Изложби туристичких публикација“ у Лесковцу, па се надамо још већем успеху, јер је то потврда нашег целогодишњег рада и улагања у промотивне садржаје.